[ Review ] Baton corector Gerovital Plant

8/02/2014

Hey, fetele! Ce mai faceţi? 
Am decis să revin pe blog cu o postare care să cuprindă un review al unui produs cu care am "făcut cunoştinţă" recent, să zicem că îl am de vreo 3 luni, dar care mi-a fost alături atunci când am avut mai mare nevoie. 
Într-adevăr, este vorba despre un produs apropiat de sufletul meu, de la Gerovital Plant. 
Îmi pare rău că am aruncat cutia, el vine ambalat într-o cutie, dar nu m-am gândit pe vremea aceea că o să îmi folosească. O să las o imagine cu ambalajul, dar care nu îmi aparţine. 
*Sursa foto: www.sanafarm.ro*

Totul a început într-o după-amiază când veneam de la şcoală şi am intrat să dau o raită prin DM. Am zărit acest produs şi am zis că nu am nimic de pierdut dacă îl încerc, trecând printr-o perioadă în care am avut câteva coşuri pe frunte, eu, care nu am avut niciodată astfel de probleme, am un ten curat.(urmez un tratament hormonal şi de aceea au apărut micuţele probleme inestetice pe tenul meu)
Fără să vreau, am lungit-o prea mult, aşa că am să trec la fapte:


Listă de ingrediente: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolil, Isocetyl Stearoyl Stearate, Bentonite, Zinc Oxide Candelilla Cera (Candellila Wax), Cera Alba (Beeswax), Titanium Dioxide, Boswelia Serrata Resin Extract, Dipropylene Glycol, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Oil, Sulfur, CI 77491+77492+77499, Synthetic Wax, Theobroma Cacao Seed Butter, Triclosan, BHA, CI 77491+77499.

Ce spun producătorii: Batonul corector purificator are atat rol de tratare a punctelor acneice, cat si de mascare a acestora, datorita pigmentilor continuti, cu mare putere de acoperire. Principiile active existente in formulare tin sub control dezvoltarea microbiana, reduc procesul inflamator si favorizeaza cicatrizarea. 




Ce îmi place la el:
- în cazul meu, chiar şi-a făcut efectul! am aplicat produsul, după ce am curăţat tenul, chiar pe "micuţul duşman", în fiecare dimineaţă şi în maxim 3-4 zile, acneea a fost doar o amintire urâtă!
- e solid şi mie îmi place mai mult în această formă, decât într-una lichidă, nu ştiu de ce
- are un preţ convenabil( am dat pe el, dacă ţin bine minte, 15 lei)
- e micuţ şi pot să îl iau oriunde cu mine! e foarte practic sub formă de baton, decât sub formă de soluţie sau gel
- nu e parfumat( de fapt miroase a ceva, dar nu pot să zic a ce, dar e un miros aproape insesizabil pentru mine-nici plăcut, nici neplăcut)

Ce nu îmi place la el:
- e disponibil doar într-o singură nuanţă, cel puţin eu aşa am văzut în mai multe magazine şi aşa am şi citit pe undeva parcă, iar nuanţa e una Light, e prea deschisă pentru mine, eu am pielea mai închisă la culoare şi acum sunt şi destul de bronzată, cred că se observă :))
- e un pic cam prea solid şi se întinde cam greuţ, părerea mea, dar dacă insistăm un pic nici nu se observă(cu atât mai bine pentru fetele cu tenul mai deschis la culoare)

Aşa arată pe piele(a se ţine cont de faptul că pe faţă, odată întins, e insesizabil, chiar şi la mine, cu tenul mai închis):


În concluzie, e un produs pe care eu l-aş recumpăra, pentru că de fiecare dată când l-am folosit, şi-a făcut bine treaba şi eu sunt super mulţumită de el! Nu ştiu de ce, dar am impresia că e mai mult pentru adolescente, eu una nu am avut probleme niciodată cu acneea, doar acum din cauza acelui tratament pe care îl fac şi pe mine una m-a rezolvat imediat. Poate că în fazele mai avansate de acnee, nu e la fel de bun. 


***Voi l-aţi testat? Dacă da, ce părere aveţi despre el?***
Vă pup!

P.S.: Ştiţi cumva dacă pot face plata cu cardul pe site-ul 1001cosmetice.ro? Mulţumesc!

You Might Also Like

11 comentarii

  1. eu nu prea am probleme cu acneea si nu folosesc produse de genul asta. la mine, buba=cearcanele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am avut până acum câteva luni absolut deloc.
      Şi eu mai am rar probleme cu ele. Tu ce folosești?

      Ștergere
  2. Eu nu l-am testat, in general nu am probleme cu acneea, dar daca se intampla folosesc o masca cu argila si imi usuca cosurile..

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am încercat această metodă, dar e bine de știut.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Bună Annie!
    Nu l-am încercat că nu am nevoie,dar e bine că aflu de el!
    Duminică plăcută îți doresc!
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nice Inspirations

    FOLLOW MY BLOG / Maybe we can follow each other!!!
    http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am folosit, dar l-am vazut prin Carrefour si am sa-l iau si eu :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Hmm...curios. Eu l-am luat din DM şi l-am văzut şi prin farmacii, şi prin hypermarketuri.
      Te pup :*

      Ștergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥