Concurs: Tu de ce citeşti FromMegWithLove.Ro ?

12/30/2014

Hello, fetelor! 
Zilele trecute am văzut la Adina pe blog un concurs care, trebuie să recunosc, mi-a făcut cu ochiul. Am stat şi am analizat bine, bine de tot situaţia: eu am blogul din vară, tot de atunci am descoperit-o pe fătuca asta dragă şi tot de atunci o şi citesc...prin urmare, de ce nu aş participa?




Regulile sunt cât se poate de simple:  încadrându-mă la categoria de "bloggeriţă", misiunea mea a fost să scriu un articol pe blog în cadrul căruia să răspund la întrebarea: "Tu de ce citeşti FromMegWithLove.Ro?" 
Nici nu a fost nevoie să stau prea mult pe gânduri! Imediat m-am şi pus pe tastat, căci motivele le ştiu mult prea bine şi nu am avut decât să îmi transpun pe blog gândurile şi ideile. Eu una sunt de părere că e inevitabil să nu îi ştii blogul Adinei şi e şi mai inevitabil să nu o îndrăgeşti. Te cucereşte, te cucereşte prin tot ce scrie, prin fiecare fotografie postată, prin fiecare review, te cucereşte prezenţa ei şi asistenta ei, DeeDee...o daa, are un impact puternic asupra ta, mai ales dacă venerezi pisicuţele :)) .
Sunteţi curioase să vedeţi ce anume m-a determinat să adaug FromMegWithLove.Ro în blogroll? Atunci vă las  să lecturaţi. Ţin să precizez că în cele ce urmează, m-am adresat "personal" Adinei.

  • În primul rând, pentru că eu sunt o maaaaaare iubitoare de pisici, de la cele mai îndepărtate origini ale mele şi până în prezent, eu am iubit şi voi iubi pisicile, nu găsesc în lumea asta nişte fiinţe mai perfecte. Şi pot să spun că pisicile, prin felul lor de a fi, mă caracterizează de cele mai multe ori. Trebuie să menţionez că de la început, de când am văzut că şi tu eşti o iubitoare de pisicuţe, blogul tău m-a atras ca un magnet.


  • Pentru că DeeDee a ta (pisica asta deţine nişte ochişori cum nu am crezut că îmi va fi dat să văd vreodată) îmi aduce aminte de Sufleţel al meu, motănelul birmanez alături de care am crescut şi pe care l-am pierdut anul acesta, în ianuarie (clipe blestemate....e foarte dureros să te desparţi de cineva la care ai ţinut cu atâta ardoare...Şmecheraşul mă priveşte acuma din fotografia de pe birou...). Eşti o norocoasă că o ai pe DeeDee şi sper să vă iubiţi mult, mult, vă rog eu !!

  • Pentru că felul tău de a fi şi de a scrie e unul optimist, plin de viaţă şi energie şi de fiecare dată când revin şi mai citesc câte ceva pe aici, mă binedispune.


  • Pentru că blogul tău e conceput într-un mod foarte drăgălaş şi original(aici fac referire mai ales la ilustraţia cu tine şi DeeDee - fac ce fac şi tot la pisici ajung - două fete cochete ce îşi întâmpină cititorii aşa cum numai voi ştiţi să o faceţi - cu stil, fetelor, cu stil!). Încă de la început mi-a atras atenţia bannerul....ce mi-am zis? "o pisică, hmm? atunci, aici e de mine!"



  • Pentru că jurnalul tău de călătorie e unul foarte vast şi demn de invidia multora, sincer îţi spun!! De câte ori nu revin să citesc despre ultimele tale destinaţii şi evadări prin lumea asta mare şi deja mă văd pe mine în ipostaza de Adina, călătorind peste tot? E frumos să visezi, dar e şi mai frumos atunci când realitatea coincide cu visele tale. Nu mai spun de toate fotografiile din categoria aceasta, care exprimă mai mult decât o mie de cuvinte. Din nou, eşti o norocoasă!



  • Pentru că eşti o blondină cu o figură tare drăgălaşă, ai ceva al tău care atrage priviri şi m-am convins pe deplin după ce ţi-am urmărit cele câteva video-uri pe Youtube - eşti o persoană caldă, sufletistă, mereu cu zâmbetul pe buze. Tare mi-ar plăcea să te cunosc şi în realitate, drept îţi spun!



  • Aşa cum ar spune orice cititoare şi aşa cum şi este, de altfel, pentru că mai am nevoie de o părere înainte să achiziţionez vreun produs sau pentru că poate am şansa să citesc vreun review al vreunui produs nou pentru mine, dar care pare pe gustul meu, îl cumpăr şi uite aşa descopăr produse noi, care să îmi placă! Şi sunt sigură că fiecare dintre noi şi-a cumpărat ceva, bazându-se pe ce a citit pe nu ştiu care blog, e inevitabil.



  • Pentru că lecturarea blogurilor de beauty/fashion e una dintre activităţile plăcute care îmi ocupă timpul liber şi cum frommegwithlove se află în listuţa mea de bloguri urmărite, e clar că ceva mi-a plăcut la acel blog şi e clar că merită citită fiecare postare!

  • Revin pe FromMegWithLove.Ro pentru că reprezintă amprenta Adinei, un om deosebit, pentru că printre rânduri le pot întrezări pe Adina cum tastează zâmbind şi pe oacheşa de DeeDee cum se alintă pe lângă stăpâna ei. Revin aici pentru că acest blog este unul unic, aşa cum e fiecare blog în parte până la urmă(sau aproape fiecare), unul cu personalitate.


Consider că am argumente destul de puternice să revin pe FromMegWithLove.Ro de fiecare dată (în măsura în care îmi permite şi timpul) şi regret că foarte rar las şi un semn că te vizitez, Adina, dar vreau să ştii că, indiferent dacă las un comentariu sau nu, eu sunt pe undeva pe acolo şi devorez aproape fiecare postare! Continuă cu ceea ce faci, pentru că o faci de minune şi ai atâţia cititori care abia aşteaptă să mai apeşi încă o dată şi încă o dată pe "Publicaţi". 

_________________________________________________________________________

Dacă nu aţi făcut-o deja, vă invit să vă înscrieţi şi la concursul activ de pe blogul meu, unde aveţi oportunitatea să câştigaţi un parfum. Puteţi accesa linkul AICI.

Vă pup cu drag! :*


You Might Also Like

2 comentarii

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥