[Review] Cremă de mâini "Fruits Rouges" Yves Rocher

1/11/2015


    Astăzi vreau să vă încânt simţurile cu un produs marca Yves Rocher. Sunt sigură că toate cunoaşteţi şi aţi testat cel puţin un produs semnat Yves Rocher. Trebuie să recunosc, de puţin timp am început să le folosesc produsele şi sâmbăta trecută a fost prima dată când am plasat o comandă online. Recomand cu drag, deoarece la fiecare comandă plasată pe site-ul lor, surprizele vă aşteaptă la tot pasul! 
    Produsul despre care doresc să vă vorbesc se numeşte Cremă de mâini "Fruits Rouges".


► Descriere oficială:

    "Această cremă oferă delicateţe şi supleţe mâinilor. Textura sa fondantă, non-grasă, se absoarbe rapid şi oferă pielii un parfum delicios. În fiecare zi, mâinile Dvs. vor fi învăluite de parfumul revigorant al fructelor de pădure."

► Ingrediente:


► Opinii personale:

    În primul rând, ceea ce mi-a atras atenţia încă de la prima utilizare a acestei creme a fost parfumul său. Eu sunt genul de persoană care să pună mare preţ pe mirosul produselor, pentru că dacă se întâmplă ca un produs să mă mulţumească şi să îşi facă treaba, dar mirosul său să lase de dorit, atunci şansele să îl consum respectiv să îl reachiziţionez sunt foarte mici. Crema miroase fructat, dar nu este un miros strident, "artificial" ; dimpotrivă, mirosul său este unul destul de discret şi plăcut, din punctul meu de vedere. 
    
  Textura cremei este una fluidă, light, de culoare albă, motiv pentru care distribuirea pe piele se face cu uşurinţă. Ceea ce apreciez cel mai mult este faptul că hidratează mâinile şi nu lasă în urmă acea peliculă de grăsime, întâlnită la alte creme de acest gen. Eu am folosit-o zilele acestea, pe parcursul cărora gerul şi-a lăsat amprenta şi pot să mărturisesc că a trecut testul cu brio, în condiţiile în care am aplicat-o de două ori pe zi pe mâini. 

   
   Ambalajul este unul practic, nu alunecă în momentul utilizării şi este prevăzut cu un căpăcel care se deschide şi se închide printr-un "click", în condiţii de siguranţă. În plus, este aspectuos şi viu colorat, conţinând detalii aurii, lucru care mă atrage şi mai mult să o folosesc. 
    
    În concluzie,  crema de mâini "Fruits Rouges" este un produs la care aş mai apela în situaţii similare, întrunind toate atributele căutate de mine la un astfel de produs.  Eu v-o recomand cu drag şi dacă sunteţi interesate o puteţi găsi AICI, la preţul de 13.90 RON. 

Aţi testat acest produs? Dacă nu, vă tentează? 


_________________________________________________________________________

Dacă nu aţi făcut-o deja, vă invit să vă înscrieţi şi la concursul activ de pe blogul meu, unde aveţi oportunitatea să câştigaţi un parfum. Puteţi accesa linkul AICI.

Pe data viitoare!





You Might Also Like

14 comentarii

  1. are un pret bun, mi-a placut review-ul tau :D kissez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, înseamnă mult pentru mine, mai ales dacă vine din partea ta!
      Într-adevăr, e la îndemâna oricui.
      Te pup!

      Ștergere
  2. De asemenea pun preţ pe miros :)) Un review folositor! Te pup


    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci deja imi imaginez cat de bine poate sa miroasa, daca e ceva la care Yves Rocher se pricepe e la mirosuri delicioase la produse de ingrijire pentru corp si maini (bine, mai au ei si alte calitati, dar nu ma pot abtine sa nu miros toate produsele lor de ingrijire).
    Fain review, n-am incercat-o, dar cred ca mi-o pun pe lista pt urmatoarele cumparaturi.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine! Abia aştept să testez cât mai multe produse de la ei!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Și mie îmi place foarte mult, mă bucur că și ție!
    Să o folosești cu plăcere în continuare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut-o şi pe blogul tău, menționată în posturile trecute.
      Şi tu pe a ta!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Ma tentezi, ma tentezi, ma tentezi! Nu am mai dat o comanda de ceva vreme la Yves ROcher si gelul de dus cu cafea e pe terminate. Cred ca voi pune si aceasta crema in cos, multumesc de review!

    Te pup. ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mai aştepţi? Nu vei regreta de alegerea făcută!
      Sper să îţi fie de folos postarea.
      Te pup!

      Ștergere
  6. Multumim pentru review,din produsele de Craciun de anul acesta nu am incercat nimic,le-am incercat pe cele de anul trecut cu cacao si zmeura....portocale.....mmmmm iti venea sa le mananci :)))).pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multă plăcere! Sper să îţi fie de folos!
      Nici eu nu le-am încercat pe cele de anul trecut, dar te cred pe cuvânt!
      Te pup!

      Ștergere
  7. Eu am crema cu fructe de padure si imi place mult. Si asta pare foarte tentanta.

    RăspundețiȘtergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥