NEWS ALERT: Unghii lungi la bord!

2/07/2015

     Bună, fete dragi!
   Deseori m-aţi întrebat multe dintre voi ce anume a determinat ca unghiile mele să crească lungi şi cum reuşesc să mi le menţin la această lungime. Ei bine, am zis să nu mai amân momentul şi să vă prezint produsul care, pe mine cel puţin, m-a ajutat enorm de mult în ceea ce priveşte lungimea şi rezistenţa unghiuţelor. 



   Da da, aţi ghicit! Nu este altceva decât bine cunoscuta şi ştiuta loţiune cu vitamina B5 de la Farmec, un tratament despre care am citit pe nenumărate bloguri şi pot să spun cu mâna pe inimă că aproape toate review-urile au lăudat-o şi i-au acordat cel mai bun calificativ.

Descriere oficială: 

   "Tratament intensiv pentru întărirea unghiilor, făcându-le rezistente la rupere. Formulă îmbogăţită cu vitamina B5 şi hidrolizat de keratină, pentru fortifierea unghiilor moi şi fragile. "

Mod de utilizare:

 Personal, am acţionat conform indicaţiilor producătorului. În prima săptămână de la achiziţionare am aplicat produsul pe unghia curată, degresată şi uscată, de două ori pe zi. După această perioadă, am aplicat produsul înaintea realizării fiecărei manichiuri, în mod constant. Atenţie: în prima săptămână, este recomandat să nu aplicaţi pe unghii nimic, cu excepţia tratamentului.
   Loţiunea se aplică în mod obişnuit, precum un lac de unghii, după care aceasta se absoarbe destul de repede de către unghie. 
  Este indicat să vă protejaţi cuticulele cu grăsime sau ulei, deoarece produsul conţine formaldehidă, care poate ataca cuticulele, provocând o senzaţie de usturime şi chiar uscarea lor. 



► Opinii personale:

    Înainte să descopăr acest tratament, unghiile mele creşteau nestingherite, la fel ca şi acum, cu diferenţa că se exfoliau puternic la vârf, ajungând în cele din urmă să se rupă.  Totuşi, nu pot să afirm că aş fi atins lungimea aceasta şi fără ajutorul tratamentului. 
    În câteva săptămâni de la utilizare am început să observ primele rezultate (este vorba de două-trei săptămâni). Unghiile au început să crească vizibil mai rezistente şi cel mai important lucru, nu se mai exfoliau aproape deloc. De atunci şi până în momentul de faţă, foarte rar am mai avut probleme cu exfolierea lor, ţinând cont că folosesc loţiunea de circa 6-7 luni. 
    Trebuie să precizez faptul că această loţiune este foarte spornică. O folosesc săptămânal, o dată sau de două ori s-a întâmplat să nu o aplic şi vă spun cu sinceritate că s-a consumat abia jumătate din conţinutul sticluţei, în condiţiile în care suprafaţa unghiilor mele este măricică şi obişnuiesc să aplic din abundenţă. 
     Singurul dezavantaj pe care l-am sesizat la acest produs este faptul că în primele săptămâni de utilizare, fără să îmi protejez cuticulele, am simţit o uşoară senzaţie de usturime şi cuticulele erau destul de uscate, din cauza formaldehidei, dar în timp am scăpat de această nemulţumire, iar acum nici nu mai folosesc protecţie(din prea multă comoditate), dar nu mai am probleme.

În pozele de mai jos, unghiile mele nu sunt proaspăt pilite,  nu sunt deloc lăcuite, ci abia ce am îndepărtat vechea manichiură de pe ele:









   Ţinând cont de lungimea atinsă de unghiile mele şi de rezistenţa lor, eu mă declar complet mulţumită de acest produs şi îl recomand din toată inima. Raportul calitate-preţ este mai mult decât convenabil, eu am achiziţionat loţiunea din DM la preţul de 9,99 RON, un preţ foarte mic, după părerea mea, având în vedere toate beneficiile sale, dar o puteţi achiziţiona de pe site-ul oficial (AICI), la un preţ redus.
    Pentru mine, acesta este produsul minune la care nu aş mai renunţa nici în ruptul capului! :)  Dacă aveţi probleme cu unghiile moi, fragile, exfoliate şi nu aţi testat până acum loţiunea, clar merită o şansă! 
  
Pe data viitoare!

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Felicitari pentru ca reusesti sa le pastrezi asa lungi si frumoase <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Are zece si din partea mea lotiunea:) pana acum 2-3 ani nu mi cresteau unghiile deloc ca sa nu mai vorbesc de exfoliere....acum am unghii lungi,mai sanatoase si mai rezistente! e magica:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, ce unghii lungi! Şi par aşa de frumoase şi sănătoase. Cu siguranţă voi încerca şi eu loţiunea aceasta. Te pup!


    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc tratamentul pentru unghii 5 in 1 de la Flormar, dar o sa incerc aceasta lotiune :* foarte utila postarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum reusesti sa scrii cu aceste unghii? Imi aduc aminte ca si mie in facultate imi placea sa am unghii lungi. Te-am descoperit recent pentru ca te-ai inscris la TESTEAZA SI TU ( eu sunt Ana Maria de la Beauty Barometer). Tin minte ca pe vremea aceea nu erau atatea produse si munceam mult sa le intretin lungi si frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa o cumpar si eu sa o folosesc pt ca am niste unghii groaznice :(

    RăspundețiȘtergere
  7. În cazul acesta, chiar merită o şansă din partea ta!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer îţi spun că nu mă incomodează deloc. Au crescut treptat şi am avut timp să mă acomodez cu ele.
    Da, aşa este. Îmi pare bine să te văd pe blogul meu!
    Cred, acum posibilităţile sunt nelimitate, din toate punctele de vedere.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai auzit până acum de acest tratament. Dă rezultate?
    Merită încercată loţiunea!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. o sa il incerc si eu, nu strica niciodata sa aduci un plus de ingrijire unghiilor

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă bucur că și ție ți-a plăcut! :D Și pe mine m-a ajutat mult când aveam nevoie, acum oîl folosesc mai rar.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. waaw.. astea da unghii lungi! Sunt prea lungi pentru gusturile si treburile mele casnice, dar mi-as dori sa le pot tine macar pe jumatate! :D


    Mi-am adus aminte ca am scris si eu despre acest lac minune:
    http://culore.blogspot.ro/2014/11/vreau-si-eu-lacuri-farmec-din-colectia.html


    Kisses.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumoase suuuunt!!! <3 Am sa testez si eu produsul!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, asa este, sunt de acord cu tine, pentru ca am si eu acest produs si stiu ca poate face minuni!
    In orice caz ai mare noroc ca ai reusit sa pastrez asa lungi unghiutele tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Woah ce lungi sunt, Annie, e bine ca te descurci cu ele si ca iti mentine acest produs unghiile rezistente. xo

    RăspundețiȘtergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥