Şcoala de make-up Ramona Chiriţă-aprilie 2015(Braşov)

4/25/2015

  
Îmi place să mă machiez şi să fiu machiată. Îmi place să fiu fotografiată. Îmi plac experienţele noi, mai ales care se încadrează în sfera intereselor şi plăcerilor mele. 
Cum a început totul?
În februarie 2015, când, la vederea unui anunţ pe facebook, am înţeles că Şcoala de make-up Ramona Chiriţă era în căutare de modele. Zilele acelea, cursurile se desfăşurau în Braşov(precizez că şcoala desfăşoară cursuri doar în oraşele Braşov şi Bucureşti- pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul oficial, precum şi pagina de Facebook.)
Mi-am zis că nu puteam rata ocazia de a participa la cursurile predate de nimeni alta decât Ramona Chiriţă, make-up artist cu experienţă vastă în televiziune, film şi şedinţe foto, aşadar am pus mâna pe telefon, am sunat, am fost acceptată şi de atunci, sunt un model fidel al şcolii. 
Zilele trecute a avut loc în Braşov un nou curs, prin urmare am fost chemată din nou. Ca de obicei, am avut parte de o atmosferă primitoare şi de profesionalism.  Ceea ce îmi place foarte mult este faptul că, pe lângă un machiaj profesional, şcoala oferă modelelor fotografii de studio, profesionale.

  

 

Machiajele folosite aparțin brand-urilor: Nastelle, Make-up For Ever,  Revecen, Atelier Paris, Ben Nye, Maqpro Paris.
După părerea mea, experienţa a fost una minunată şi aş repeta-o ori de câte ori mi s-ar ivi oportunitatea. You Might Also Like

3 comentarii

 1. Ești o frumoasă! Mă bucur pentru tine, sunt convinsă că a fost o experiență foarte frumoasă.
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulţumesc frumos!
  Într-adevăr, a fost.
  Pupici.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce dragalasa esti!! Imi place mult machiajul, esti un model foarte reusit :D te pup!!

  RăspundețiȘtergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥