INSTALIFE #2/2015

7/15/2015

Bună, fete dragi! ♥

   A sosit vremea să vă prezint alte câteva "povestioare" din categoria #instalife. Fără prea multă vorbărie, putem începe, huh?

   În urmă cu ceva vreme am fost în Poiana Braşov. Vreme însorită, weekend, dor de munte...ce pot să cer mai mult? Ce mi-am zis? E momentul să fac şi nişte poze. 


   Găsisem imaginea asta pe internet din întâmplare şi mesajul mi s-a părut prea adorabil ca să-l trec chiar aşa cu vederea. Plus că eram cam supărată pe cineva la momentul acela şi imaginea a picat la ţanc. Ce părere aveţi?


   Săptămâna trecută mi-am făcut manichiura (pe care încă o port şi azi) şi am folosit pentru prima dată top coat-ul mat de la AVON. Mi-a plăcut atât de mult cum arată pe unghii, încât am zis că trebuie să îi trag o poză. Şi da, în caz că vă întrebaţi ce s-a întâmplat cu lungimea unghiilor mele, am considerat că e timpul să iau o pauză de la unghiile mele foarte lungi, aşa că acum sunt fericita posesoare a unor unghiuţe medii. 


   În urmă cu câteva zile am primit de la Larisa, o fată minunată cu un blog foarte drag mie, două stickere absolut geniale. Unuia i-am găsit deja un loc, pe al doilea îl păstrez bine, până îmi vine vreo idee. Vă recomand cu căldură să o urmăriţi şi să îi citiţi blogul, dacă nu o faceţi deja.


   Dacă nu v-aţi dat seama deja că sunt o fire plimbăreaţă şi iubitoare de natură şi că oraşul meu natal, Braşov, îmi oferă în fiecare zi noi destinaţii care să îmi satisfacă plăcerile, vă spun că alaltăieri m-am plimbat prin Şchei şi am cules cea mai delicioasă zmeură mâncată vreodată. Dulce, aromată, suculentă. Păcat, mare păcat că nu am găsit mai multă. Sunteţi invitatele mele!


   Gata pe ziua de azi. Mulţumesc că aţi fost alături de mine şi să ne auzim cu drag data viitoare!


You Might Also Like

6 comentarii

  1. cat imi plac postarile de genul:X
    am fost si eu in Brasov pe la inceputul lunii:D

    zi frumoasa iti doresc si te astept si la mine pe blog:)
    http://bubudream.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că sunt pe placul vostru!
      Şi cum ţi s-a părut? :3

      Ștergere
  2. Foarte dragute pozele! :*

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e pofta de zmeriuca.
    Inca nu am reusit sa profit de aroma sa dar si cand o sa incep... feriti-va din calea mea! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce am râs! :)) Păi îţi urez de pe acum poftă bună.
      Pupici.

      Ștergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥