Primul wishlist!

7/20/2014


Neaţa tuturor!
Am hotărât să alcătuiesc primul meu wishlist.
Tot răsfoind şi citind blogurile voastre, am dat peste o sumedenie de produse de îngrijire/înfrumuseţare, precum şi peste o mulţime de articole de îmbrăcăminte/accesorii. Cum era de aşteptat, pe unele le-am adăugat deja pe "lista de aşteptare".
Păăi...să nu o mai lungesc, mai bine să vă arăt ce îmi pofteşte acum inimioara:

1. perie de păr Tangle Teezer
Mor după ea, fără să o fi folosit vreodată, pentru că am citit de la voi numai de bine despre ea. Eu am firul de păr subţire şi ondulat, părul meu e moale(din cauza asta nu folosesc NEVER balsam), de aici rezultând că ar fi foarte indicată pentru mine. Pieptănatul părului e un chin pentru mine. Nu vă gândiţi la ce e mai rău, dar mereu rămân smocuri pe perie...smocuri sănătoase. 

2. loţiune micelară Garnier

Tot de la voi ştiu că această loţiune face minuni+că nu irită absolut deloc pielea, nici măcar pe cea mai sensibilă(aici mă refer mai ales la zona ochilor). Tenul meu nu e foarte sensibil, dar nici nu rămâne indiferent la produsele pe care le aplic, deci eu sper să pun repede mânuţa pe o sticlă de asta, hihi.

3. keratină lichidă Anian

După cum spusei şi mai sus, părul meu e sensibil şi oarecum deteriorat, ceea ce mă face să tânjesc din ce în ce mai mult la un produs de acest gen. E adevărat, am văzut-o pentru prima dată acum vreo două luni de zile, în Auchan, dar şi voi m-aţi influenţat(pozitiv) prin postările voastre, aşadar m-am decis să o cumpăr în viitorul apropiat, căci am văzut că la voi a dat roade tratamentul.

4. loţiune cu vitamina B5 Farmec

Având în vedere că toate fetele o recomandă şi că vreau să îmi las unghiile lungi, pentru că le-am tot avut aşa şi m-am obişnuit cu noua dimensiune, am de gând să achiziţionez această loţiune minune de la Farmec, în speranţa că va da rezultate şi pe unghiuţele mele, care acum sunt sub tratament intensiv( o să dau detalii în altă postare).

5. scrub cu căpşuni Avon

Nu în ultimul rând, acest scrub cu căpşunele de la Avon mi-a atras atenţia, având în vedere că voi aţi fost mulţumite de el şi că eu sunt fana numărul 1 a căpşunelor. Momentan folosesc un scrub natural, preparat în casă(mai multe detalii în postările ce urmează), dar aş fi tentată să îl încerc şi pe acesta, să văd cum este.


Aici se încheie wishlistul meu, eu sper să pun gheruţele pe produsele astea cât mai repede, să le testez şi să vă spun cum au reacţionat pe mine şi dacă le-aş mai achiziţiona(sau nu....). 
Duminică plăcută! Vă pupic dulce! :*

You Might Also Like

19 comentarii

  1. Bună Annie!
    Mulțumesc de vzită și semnul lăsat!
    Interesant articolul tău!
    Dumnică plăcută îți doresc!
    Te pupic și îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut scrubul cu capsuni - merita :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu am auzit doar cuvinte de laudă despre el. Clar o să îl achiziționez.
      Te pup 👄

      Ștergere
  3. Hei! Welcome to blogosfera :D..nice wishlist! tratamentul anian...nu a facut nimic pentru parul meu asa ca e singurul lucru din lista la care eu as spune pas!pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, nu eşti singura de la care am auzit, din păcate şi păreri negative sau neutre. Probabil că nu are aceleași efecte la toată lumea, cu siguranță se află pe lista mea şi sunt dispusă să îl încerc. Îmi pare rău că la tine nu a dat rezultate.
      Mulțumesc și te pup :*

      Ștergere
  4. La Tangle teezer si la keratina lichida visez si eu :D Micelara Garnier o folosesc si eu in prezent si-mi place. Iar tratamentul pentru unghii de la Farmec l-am folosit in trecut si mi-a placut, desi mi-a innegrit putin unghiile; am scris despre el aici http://justmealejandra.blogspot.com/2011/11/lotiune-pentru-tratarea-unghiilor-cu.html
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mă mir că şi ţie ţi-a plăcut. Nu am citit vreun articol în care să nu fi făcut bine cuiva.
    O să citesc postarea ta în legătură cu loţiunea de la Farmec.
    Şi eu te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6. În afară de peria de păr, am încercat toate produsele și îmi plac foarte mult, au fost toate pe rând în articolele cu preferatele lunii. :D Sper să-ți placă și ție cel puțin la fel de mult, dacă le le încerci!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă bucur tare mult că ţi-au plăcut! De scrub şi loţiunea de la Farmec, de la tine am auzit prima dată! :D
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Apa micelara de la Garnier este foarte buna, se aseamana mult cu Bioderma. Ti-o recomand cu drag. Nu am mai incercat nimic din ce ai prezentat tu :D sunt curioasa de scrub-ul acela.

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, toate fetele o recomandă. E pe lista mea de mult timp.
      Şi eu sunt curioasă în legătură cu el, cum o să îl am o să folosesc un review.
      Te pup :*

      Ștergere
  9. Nice wishlist! :) Apa micelara e super o folosesc de mult......si parca nu se mai termina :))))).Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Apa micelară de la Garnier și peria de păr sunt și pe Wishlist-ul meu de ceva timp :))).
    Eu încerc să îmi organizez Wishlist-ul pe Pinterest (http://www.pinterest.com/butterflytimi/). Este super practic și mereu când găsesc ceva pe net și mă tentează îi adaug poza în album :)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  11. Peria de par Tangle Teezer mi-o doresc si eu de ceva timp si m-ar tenta si keratina lichida,desi nu stiu ce efect are pe par cret.

    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu din fericire am pus mâna pe Tangle Teezer, e o minunăţie!
      Te pup :*

      Ștergere
  12. Exfoliantul cu capsuni de la Avon e minunat, o sa vrei sa il mananci!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa ştiam şi eu din alte părţi! Din păcate, nu prea l-am mai văzut prin cataloage...dar sper să mai apară.
      Te pup :*

      Ștergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥