InstaLife #1

4/07/2015


Postez, posteeez!! 
În sfârşit e vacanţă, huh! Am decis să revin în forţă, fetelor! Ştiu că am mai spus asta, dar efectiv m-a răpus o stare de aia de nuvreausăfacnimicnuamchefdenimic şi să nu uităm de preamultetemepreamultdeînvăţat, dar promiiit că de data asta mă ţin de cuvânt! 
Aşa cum probabil v-aţi dat seama şi din titlu, începând de azi vreau să introduc pe blog o nouă secţiune de postări, şi anume InstaLife. Ştiu că sunt destul de citite postările de genul, şi cum de curând am intrat în febra Instagram-ului, am zis :"de ce nu?".
Să nu mai pălăvrăgim şi să trecem la treabă...pardon, la instagram-uit :))



Tocmai ce mă pregăteam să plec în oraş în urmă cu vreo săptămână-două şi cum mi-am împletit o coadă de peşte(care, apropo, nu prea se distinge în poză), am zis s-o şi imortalizez. Sper să nu vă sperie moaca mea, cred că e pentru prima dată când o postez pe aici, deşi unele dintre voi deja mă ştiţi. :D




Zilele astea am tot mâncat căpşuni (sunt nebunia mea, aş putea mânca non-stop) mai multe ca niciodată şi...surpriză! Deşi au fost la caserolă, au fost chiar dulci. Totuşi, abia aştept să apară ale noastre, în piaţă...sunt incomparabil mai bune decât oricare altele.




Săptămâna trecută am purtat pe unghiuţe culori vesele şi calde...în contrast cu vremea de afară, mohorâtă şi friguroasă. Oare primăvara a uitat de noi anul acesta?





Din păcate sau din fericire(oare?) mai avem şi de învăţat din când în când(mereu), de data asta la biologie. Sistemul nervos e cel mai complex şi cel mai complicat...dar şi cel mai frumos! De vreme ce sunt la profilul ştiinţele naturii, oare nu e normal să învăţ cu drag şi sârg anatomia? 




Iată şi ultima fotografie. Am stat pe gânduri dacă să o postez aici sau nu, având în vedere cât de "mirobolant" arăt în poze. În weekend am vizitat proaspătul mall deschis în Braşov, Coresi, şi aruncând o privire prin Zara, am ochit minunăţia asta de rochie din dantelă, cu volănaşe în partea superioară şi cu o curea subţire, împletită în talie. Păcat că persoana din fotografie nu îi scoate în evidenţă frumuseţea! (P.S.nici eu nu îmi dau 17 ani)

Sper că v-a plăcut postarea! Ne auzim în curând!

Kisses, Annie


You Might Also Like

13 comentarii

  1. Si mie mi-a ramas gandul la unghii. Frumoase si lungi! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochita iti vine minunat. Te invit sa te inscrii la un concurs la mine pe blog http://diversitate.com/giveaway-aniversar-500-de-like-uri-ellyblog/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragalasa esti!! Ador unghiutele tale <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce simpatica esti! Mie chiar mi se pare ca arati de 17 ani. <3
    Rochita e minunata si-ti vine tare bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumesc frumos, Dee! Eşti printre puţinele persoane care îmi confirmă vârsta :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc, cine vorbea! Eşti o femeie frumoasă din toate punctele de vedere.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc! O să arunc o privire.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulţumesc mult, mă bucur că îţi plac!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Esti simpatica foc! Imi place mult blogul tau!
    Andera
    www.andera.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  10. Mulţumesc frumos! Mă bucur foarte mult.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥