Empties #1/2015

7/09/2015

 Bună, fete dragi!

   Ştiu că acest tip de postare este foarte urmărit prin blogosferă şi vizualizat pe Youtube, aşadar am decis să deschid şi eu o nouă categorie, în care voi posta (nu lunar, ci atunci când consider că am adunat ambalaje suficiente cât să am ce să vă prezint) "goliciunile" adunate prin baie şi prin dulapuri. Mai mult decât atât, o astfel de postare cred că îmi va fi de ajutor în a urmări câte produse consum faţă de câte cumpăr, ca un fel de bilanţ. 
    Să purcedem la treabă!




   Din categoria îngrijirea părului am terminat câteva şampoane şi un ser leave-in.  Primul la rând este şamponul Garnier Fructis Goodbye Dammage. Ce pot să vă spun despre el e că are un miros care mie una mi-a amintit de fiecare dată de bomboanele pe care le pun de Crăciun în brad. Cunosc persoane care spun despre aroma sa că e prea stridentă şi înecăcioasă, dar eu o ador. În legătură cu repararea părului deteriorat, am folosit o singură sticlă şi nu am sesizat vreo îmbunătăţire majoră. Şamponul Citrus Detox îmi menţine cel mai mult timp părul curat, după ce mă spăl cu acesta părul meu dă semne de îngrăşare abia după a 7-a zi, ceea ce mi se pare super ok, motiv pentru care îl iubesc (menţionez că părul meu e uscat de la rădăcină până la vârfuri). În legătură cu şamponul STOP! căderii părului de la Cosmetic Plant nu am multe de zis...mi-l încurcă şi nu m-a ajutat în vreun fel la ameliorarea căderii părului.  Între mine şi serul Anticădere de la Gerovital Plant e o relaţie  "du-te-vino"...când m-a ajutat cu căderea părului, când mi-a îngrăsat rădăcinile...trebuie să-l mai testez şi să-i mai acord o perioadă, deşi sunt la al 3-lea flacon, dar nu am prins decât unul la poză.



  Din categoria îngrijirea corpului am terminat două geluri de duş de la Dove. Primul gel de duş, Go fresh varianta de 500 ml cu floare de portocal şi smochin, are un miros foarte fresh şi îl văd potrivit pentru sezonul cald. Al doilea, Purely pampering  varianta de 250 ml cu vanilie şi unt de shea are un parfum aromat şi eu l-aş folosi în special iarna. Ambele fac spumă abundentă şi sunt foarte hidratante.


   În categoria deodorante...oh da, nu vă speriaţi, nu sunt doar ale mele, ci şi ale soră-mii. Preferatele mele sunt cele de la Gerovital H3, în variante mini de 40 ml. Cel Sensitive (mov) miroase cel mai bine dintre toate, dar şi cel mai pronunţat, e un parfum foarte fain pe care nu pot să-l descriu. Cel Fresh (turcoaz) are într-adevăr un parfum fresh. Cel Natural (albastru) are cel mai insesizabil miros. Toate trei nu diferă decât prin parfum, dar sunt la fel de bune şi nu am avut probleme cu iritaţii sau usturimi după folosire. Deodorantul Fa l-a folosit sora mea, ei i-a plăcut, dar mie nu prea îmi place mirosul lui, e destul de înţepător. Deodorantele de la Nivea mi s-au părut cele mai ineficiente ever, dacă pe cel de la Gerovital îl aplicam dimineaţa după duş, pe cele de la Nivea trebuia să le reaplic pe parcursul zilei. Nu mi-au plăcut.  Antiperspirantul de la Dove Invisible Dry are un parfum discret, este consumat de sora mea şi este preferatul ei. Varianta travel size de la Rexona nu m-a dat pe spate, nici la miros, nici la rezistenţă. 


   Am ajuns la ultima categorie de "chestii"... :)) Un pachet de dischete de la Bella, bune ca orice dischete (preferatele mele rămând cele de la Iseree). În realitate am consumat mult mai multe punguţe, mi-e frică de mine însămi pentru că am un spor la consumat dischete de parcă le-aş mânca. Dizolvantul pentru lac de unghii Farmec rămâne preferatul meu momentan, deşi mă atrage şi cel de la Ebelin.  Apa de trandafiri Naturalis m-a deranjat la început cu mirosul, dar s-a dovedit a fi genială (găsiţi un review aici). Crema de mâini de la Avon cu căpşuni e pe jumătate consumată, are un miros hidos, deşi consistenţa ei mi-a plăcut. Efectiv nu o pot termina din cauza mirosului. Rimelul Luxe de la Avon a fost minunat, l-am iubit de la început până la sfârşit, alungea, dădea volum şi îmi făcea genele super negre. Cel mai important lucru, nu îmi încărca genele. Chiar mi-a plăcut.  Rola de parfum Pur Blanca am purtat-o cu mine mereu şi mi-a plăcut parfumul feminin şi delicat oferit. 

   Gata, am ajuns la final. Majoritatea au fost mărunţişuri, sper că nu v-am plictisit şi aţi reuşit să citiţi postarea până la capăt. 



You Might Also Like

6 comentarii

  1. Ai fost foarte hărnicuţă, felicitări! :)) Mie îmi plac foarte mult gelurile de duş Dove. Am văzut că multe fete vorbesc despre deodorantul acela, trebuie să îl încerc şi eu! :)) Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie îmi plac şi aş reveni mereu cu drag la ele.
      Care dintre ele?
      Pupici :*

      Ștergere
  2. ce de produseeee ai terminat:D am avut si eu acel rimel de la avon si i-a placut enorm de mult:Xchiar l-as recumpara.

    htttp://www.bubudream.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ales deodorante :))
      Şi mie mi-a plăcut surprinzător de mult.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Eu am inceput sa ma indragostesc de sampoanele Garnier, iar acum am unul din gama Garnier Fructis, color resist, si imi place super mult! O sa-l incerc si pe cel albastru, daca zici ca iti pastreaza parul curat pentru atata timp, eu sunt constienta ca la mine n-are cum sa stea fara sa se ingrase atat de mult, dar trebuie incercat. :D
    Si mie imi plac gelurile de dus de la Dove, sunt foarte hidratante si au niste arome... dementiale!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încearcă-l, sunt sigură că acum depinde şi de tipul de păr al fiecăreia, dar sunt şi mai sigură că vei obţine şi tu rezultate cu el!
      Aşa este, sunt de acord.
      Pupici :*

      Ștergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥