[Review] Ruj Moisture Seduction AVON

8/22/2014

     Hello, girls! ♥
     Am decis să revin din nou cu o postare ce cuprinde un review asupra unui alt produs testat de mine. Ştiu că majoritatea postărilor mele sunt review-uri, dar am testat destule produse şi vreau să vă împărtăşesc şi vouă experienţele mele.
     Înainte de toate, îmi cer scuze pentru postările rare şi pentru lipsa de activitate pe blog, o să mă revanşez. Începând de astăzi, vreau să postez în fiecare săptămână în jur de trei postări, atât cât îmi permite timpul. Să trecem la treabă!
     Este vorba despre un ruj marca AVON, mai exact Moisture Seduction, nuanţa Lilac Shimmer. Ce-i drept, în ultimele campanii nu prea l-am mai văzut prin catalog, dar eu sper să nu dispară şi acesta prea curând.
     

      Din punct de vedere cromatic, arată tare ciudăţel, ştiu. Iniţial l-am luat prea din scurt, ceva nu îmi plăcea la el, dar i-am acordat o a doua şansă, aşa că după ceva timp, azi l-am purtat din nou pe buze. 
      Probabil că el pare mov pe buze, pentru cele care nu l-au testat, însă nu este aşa: îmbracă buzele într-o nuanţă foarte delicată de roz, un roz sidefat foarte feminin. Pe lângă culoarea sa, îmi place faptul că se simte cremos pe buze şi se întinde bine, deşi la început nu era chiar aşa, nu ştiu din ce cauză prima dată era un pic grunjos pe buze, motiv pentru care a stat abandonat în portfard ceva vreme. Simt cum hidratează buzele şi chiar şi după ce dispare de pe buze, rămâne în urma sa senzaţia de buze moi şi catifelate. 
      

     Ambalajul este unul elegant, mic şi compact, perfect pentru orice poşetă. Sistemul de închidere al capacului este sigur, eliminând orice risc de "accidente". Sigla este imprimată atât pe ambalaj, cât şi pe rujul propriu zis, lucru cu care ne-au obişnuit deja cei de la AVON.


     Producătorii spun că rujul conţine pigmenţi saturaţi de culoare şi că se bazează pe complexul Aqua Silk. În plus, formula unică este bogată în ingrediente care oferă hidratare timp de 24 de ore. Dincolo de ce spun ei, eu mă declar mulţumită de puterea de hidratare pe care o are asupra buzelor mele, îmi place nuanţa aceasta delicată de roz şi eu una l-aş folosi şi pe post de balsam de buze, nu doar pe post de ruj. Nu este lipicios deloc, nu este foarte rezistent şi mi se pare că se consumă destul de repede. Cu toate astea, eu îl recomand.

      
     Îmi pare rău că nu vă pot arăta un swatch pe buzele mele pentru acest produs, dar vremea mohorâtă de afară m-ar împiedica să vă ofer o idee cât de cât asemănătoare în legătură cu felul în care se prezintă pe buze. Aşa arată în broşură, dar pe buzele mele este o idee mai deschis la culoare, aici e parcă un prea intens.
      Preţul lui este de 29 de lei, însă eu l-am luat la ofertă. Sincer, nu mai ştiu cât am dat pe el, dar pot să spun că nu am aruncat banii pe fereastră. E destul de bun şi merită, cel puţin luat la ofertă.


Voi l-aţi testat? Dacă nu, vă tentează?
Vă pup :*

You Might Also Like

23 comentarii

  1. Bună Annie!
    Nu l-am încercat,îmi plac unghiile tale!
    Un weekend de vis îți doresc!
    Te pupic:

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat, din pacate nu am testat de ceva timp produse de make-up de la Avon, am un singur ruj cu care ma inteleg super. Bineinteles, este rosu :) Am o slabiciune pentru ele, mai ales in timpul vacantei deoarece chiar daca sunt la liceu prefer sa port ceva mai natural atunci.

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie îmi plac rujurile în nuanţe de roşu!
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Imi place nuanta, am si eu ceva de genul, ai un nou concurs la mine pe blog..daca te intereseaza.http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/castiga-un-blind-date-cu-o-carte.html.Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îţi place!
      O să arunc o privire.
      Te pup :*

      Ștergere
  4. De când îmi doresc acest ruj!! L-am văzut într-un catalog acum 4-5 campanii în urmă ,am dat comandă însă nu-
    l mai aveau pe stoc!! Off sunt așa de tristă că nu-l am .. l-am încercat acum vreo 2 ani și m-am îndrăgostit de el , pe atunci nu am reușit să fac comandă și am uitat și de câteva luni încoace tot tânjesc după el și nu-l găsesc nicăieri... Asta este :( Superbă nuanța!
    http://coquetteromania.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff....îmi pare tare rău. Totuşi, poate ai noroc şi mai apare prin catalog...Da, şi mie îmi place cum rămâne pe buze.
      Te pup :*

      Ștergere
  5. Cum arta :x.Ma duce cu gandul la inghetata de fructe de padure si caramel,delicios :x :D .
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e interesantă combinaţia de culori :))
      Şi eu te pup :*

      Ștergere
  6. Arata excelent.
    Ma tenteaza si pe mine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă îl vei încerca, să îmi spui şi mie dacă ţi-a plăcut!
      Te pup :*

      Ștergere
  7. Haha, ai dreptate :)) chiar arată dubios.
    Şi eu cred că nu ai altceva de făcut decât să îţi achiziţionezi unul!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. A trecut un car de ani de cand nu am mai incercat unul de la Avon.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata foarte foarte foarte dragut!

    http://addictedblog24.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragut arata. Ciudatel dar dragut. Nu prea fac comenzi de la Avon dar acesta ma tenteaza! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Btw, fara nicio legatura cu rujul, ce unghii lungi ai! Si ce albastru dragut sunt :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca mi-ar placea nuanta asta, din cate zici tu aici...in general sunt bune rujurile de la Avon, nu imi amintesc sa fi fost dezamagita de vreunul pana acum :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi pe mine mă mulţumesc rujurile de la Avon şi da, cred că oricui i-ar plăcea această nuanţă. Este discretă, uşor sidefată şi foarte feminină.
      Te pup :*

      Ștergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥