[Review] Cream to Powder Concealer ALVERDE

9/22/2014

Hey, girls! :*
     Iată că scriu din nou pe blog, după o pauză de vreo săptămână. Aşa cum ştiţi, a început şcoala, iar eu încerc să îmi folosesc cea mai mare parte a timpului învăţând(fiind în clasa a XI-a, bac-ul bate la uşă). Îmi pare rău dacă nu tot timpul voi fi activă, voi încerca să recuperez în weekend-uri.

     În urmă cu câteva zile am testat un nou produs şi mi-am zis să vi-l prezint şi vouă, la pachet cu impresiile mele despre el. Aşa cum aţi putut vedea, este vorba despre concealer-ul de la Alverde. 



    Eu sunt o mare adeptă a naturaleţii, indiferent că e vorba despre ceea ce mănânc, despre produse de îngrijire, de make-up şi aşa mai departe. Prin urmare, am decis să testez un anti-cearcăn de la marca Alverde, ale cărei produse se bazează pe ingrediente naturale. Şi trebuie să menţionez că am căpătat obiceiul ca, înainte de a cumpăra ceva, să citesc şi să analizez lista de ingrediente, lucru pe care înainte nu îl făceam.
    Nuanţa pe care eu am ales-o este Natural Beige(numărul 10). Poate că pare un pic prăfos, dar textura lui este foarte cremoasă şi se aplică uşor pe piele. Nu sufăr de cele mai pronunţate şi întinse cearcăne(din fericire), prin urmare acest concealer îşi face bine treaba, acoperă bine şi se adaptează culorii tenului meu. Rezistă pe ten de dimineaţă şi până seara, ceea ce îmi place mult şi, cel mai important, nu se strânge, nu se descuamează, nu irită pielea. Prefer un concealer în varianta aceasta, decât unul lichid, deoarece mi se pare mult mai spornic.
    Ambalajul în care vine este micuţ şi foarte practic. Îmi place căpăcelul dotat cu un plastic transparent, perfect pentru a vedea atât cantitatea de produs rămasă, cât şi nuanţa acestuia, în momentul achiziţionării.





    Dacă ar trebui să îi găsesc un defect, nu aş şti ce să spun. Momentan, nu îi găsesc niciunul, dar poate că pe parcurs o să îi găsesc şi o să vă dau de veste! 
    Eu l-am achiziţionat din DM, la preţul de 20 de lei. 


Aţi încercat acest concealer?
Ce părere aveţi despre produsele marca Alverde?

P.S.Fiţi pe fază, data viitoare vă voi vorbi despre un produs nu la fel de lăudat, care m-a cam...dezamăgit. 

Vă pup :*

You Might Also Like

10 comentarii

  1. Nu am incercat produse de la aceasta marca, eu prefer pe cele lichide, preferatul meu e de la rimmel, renew and lift. pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ar tenta acel concealer, poate că o să-l încerc cândva.
      Hmm...nu cred că ai avea nimic de pierdut testându-le produsele.
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Îți urez mult succes în noul an școlar și spor la învățat!
    Sună tentant și arată interesant acest concealer! N-am încercat foarte multe produse Alverde, nu știu de ce nu prea mă atrag, poate din cauza câtorva dezamăgiri. :(
    M-ai făcut curioasă în privința produsului care te-a dezamăgit, aștept cu interes postarea.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumeeesc, să fie!
      Îmi pare rău că ai avut parte de dezamăgiri din partea lor. Până la urmă, niciuna nu scăpăm de ele, dar aşa descoperim ce produse ne fac bine sau nu.
      Păi...în curând o să urmeze postarea!
      Te pup :*

      Ștergere
  3. Nu am incercat produse din aceasta gama, dar pare un produs bun. Si eu sunt adepta naturaletii. Mult succes in noul an care deabea a inceput!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Annie!
    Nu cunosc acest produs că nu l-am încercat!
    Îți doresc un an școlar plin de reușite și multe bucurii!
    Un weekend plăcut draga mea!
    Te pupic dulce!

    RăspundețiȘtergere
  5. suna bine :).

    eu nu am experienta cu alverde, desi mi-am propus de sute de ori sa-mi cumpar cate ceva :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu de mult intenţionam să achiziţionez ceva de la Alverde...acesta a fost primul produs testat de la ei şi nu m-a dezamăgit!
      Te pup :*

      Ștergere

Orice sfat sau părere contează! ♥

ETICHETE ♥

TRANSLATE ♥